Ui Kesäksi Kuntoon - kampanja

26.2.2016

Pieksän Kuutit osallistuu uimaseurojen Ui Kesäksi Kuntoon – kampanjaan maaliskuun ajan. Kampanjan aikana innostetaan aikuisia uimaan säännöllisesti ja keräämään uituja metrejä tai liikkumaan minuutteja seuran hyväksi.

Maaliskuun ajan innostetaan kaikkia uimareiden vanhempia tulemaan uimaan ja näkemään seuran toimintaa altaan puolelta. Seura tarjoaa kaikille seuraan kuulumattomille vanhemmille kampanjakuukauden uinnit seuran vuoroilla. Kortteja saa Tanja Markkaselta vuoron alussa.

Perjantaisin (klo 18.30-19.30) vanhemmille järjestetään uinnin tekniikkaopetusta.

Toteutus

Ui Kesäksi Kuntoon –kampanja toteutetaan 1.3.-31.3.2016. Jokainen kampanjaan osallistuva saa itselleen suorituskortin. Kortti on henkilökohtainen, johon osallistuja kirjaa uimansa metrit tai vesiliikuntaminuutit. Kampanjan päätyttyä uimari ilmoittaa oman henkilökohtaisen tuloksensa seuran yhteyshenkilölle (korttia ei tarvitse palauttaa seuralle). Osallistujan ei siis seurasarjassa tarvitse käyttää suorituskorttia välttämättä ollenkaan, ilmoitus tuloksesta seuran yhteyshenkilölle (Tanja Markkanen) riittää. Seuran yhteyshenkilö ilmoittaa yhteistuloksen (km määrä ja minuutit) ja osallistujamäärän kampanjan jälkeen Ui Kesäksi Kuntoon –tulossivuille.

Kampanjasivut http://www.uikesaksikuntoon.fi/seuroille/