Piekufoorumi 14.11.

3.11.2016

Piekufoorumi

Tämä toimintamuoto on seurassamme uutta. Piekufoorumin tarkoituksena on järjestää muutaman kerran vuodessa vanhemmille teemailtoja, jotka liittyvät lasten harrastamiseen ja siihen liittyviin teemoihin. Lisäksi Piekufoorumissa on sana vapaa. Tällöin voidaan ottaa vastaan ehdotuksia ja muutakin palautetta. Piekufoorumissa on aina hallituksen edustajia paikalla.

Ensimmäinen Piekufoorumi järjestetään syyskokouksen jälkeen eli 14.11 noin klo 19 alkaen uimahallin kokoushuoneessa. Ensimmäisen teemaillan teema on lasten liikunta ja terveelliset elämäntavat. Asiasta on kertomassa Etelä-Savon liikunnasta Kalle Husso.
Tapahtumaan voit ilmoittautua myclubissa 10.11 saakka. Tilaamme ilmoittautumisten mukaisen määrän iltapalaa tarjolle.