Kuuteille Kasvata Urheilijaksi - stipendi

4.11.2016

Pieksän Kuutit palkittiin Sinettiseuraseminaarissa 9.10. Kasvata Urheilija - stipendillä terveellisten elintapojen ja päihteettömyyden edistämisestä seuratyössä. Stipendi (3500€) on osoitettu leiritoimintaan.

Artikkeli Sport.fi-sivuilta

Koko artikkeli LINKKI

Pieksän Kuutit kasvattaa suurella sydämellä

Kasvata Urheilijaksi -stipendi myönnettiin uimaseura Pieksän Kuuteille. Seurassa urheilijan ura on rakennettu elinikäisen harrastamisen näkökulmasta ja seura haluaa kasvattaa niin yhteisöllisyyteen kuin terveellisiin elämäntapoihin.

− Palkinto merkitsee meille paljon. On upeaa, että pienen paikkakunnan pieni seura huomioidaan valtakunnallisella tasolla. Tämä todella kannustaa, totesi Pieksän Kuuttien puheenjohtaja Minna Niemi.

− Meillä on toiminnassamme selkeät linjaukset mm. päihteettömyydestä ja viemme terveellisiä elämäntapoja eteenpäin. Seurassamme tehdään suurella sydämellä asioita − hymyllä ja hyvällä, kommentoi seuran sihteeri Petra Korhonen.

Palkinnoksi seura sai 3500 euron arvoisen stipendin leiritoimintaan.