KUUTTIPOSTI 2016

4.11.2016

KUUTTIPOSTI syksy 2016

Tervetuloa aloittamaan ja jatkamaan uintiharrastusta uudet ja vanhat uimarit
Tällä kaudella toiminnot jatkuvat aikalailla entisellään, mutta jotain uuttakin on tulossa. Pieksän Kuuttien nettisivut osoitteessa pieku.sporttisaitti.com ja myClub ovat seuran tärkeimmät tiedotuskanavat asioista ja siellä tapahtumat löytyvät ajantasaisina. Lisäksi tiedotuskanavina käytetään facebookia ja seuran ilmoitustaulua. Ennen harjoituksia kannattaa myös välillä pyörähtää uimahallin aulassa. Siellä käy melkoinen kuhina ja siellä on oiva mahdollisuus kysellä asioista.

Harjoitukset ja ryhmät

Harjoituspäivät ovat kaudella 2016-2017 maanantai, keskiviikko ja sunnuntai. Ryhmät ohjaajineen löytyvät nettisivuilta, joista löytyvät myös ohjaajien yhteystiedot. Ilmoitustaululta löytyvät myös harjoitusajat sekä ohjaajien tiedot.

Muu toiminta

Syksyn toiminta keskittyy paljolti harjoitteluun ja kilpailemiseen. Harjoituksia varten tarvitaan altaille testiuinnin suorittaneita valvojia. Kuuteissa testiuintien järjestämisestä ja valvojien työlistojen tekemisestä vastaa Reija Antikainen. Testiuintiin osallistui tänä syksynä hienosti 15 vanhempaa. Valvojarinkiin mahtuu mukaan jatkossakin ja tarpeen mukaan järjestetään uusia testiuintiaikoja. Testiuinti vaatii jonkin verran uinti- ja sukellustaitoja. Tästä voit kysyä lisää Reijalta.

Pieksän Kuutit järjestää SuperChallenge kisat 28.1.2017. Kisat vaativat paljon toimitsijoita ja heitä toivotaankin mukaan kisajärjestelyihin. Myös kaikki muut vanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita kisapaikalle esim. kahvinkeittoavuksi. Kisa-asioista voit olla yhteydessä puheenjohtaja Minna Niemeen.

Varainhankinnan tiimoilta olemme aloittamassa uuttaa toimintamuotoa arpojen myynnin muodossa. Urheilun unelma-arvat tulevat jäsenistölle myyntiin viikolla 44. Annamme arpoja lapsille mukaan myytäviksi, joten muistathan kysyä arpojen saannista pienemmiltä uimareilta

Uutena toimintamuotona meillä on alkanut vesijumppa, jota ohjaa tässä vaiheessa Petra Korhonen. Vesijumppa on keskiviikkoisin klo 19.30-20. Jumppaamaan pääset maksamalla vuosittaisen jäsenmaksun.

Jäsenmaksu ja valmennusmaksu

Pieksän Kuuttien hallitus tulee esittämään jäsenmaksun korotusta 40 eurosta 50 euroon ja perhemaksun korotusta 100 eurosta 120 euroon syyskokouksessaan 14.11.2016. Jäsenmaksun korotus on aiheellinen varainhankinta muotojen jäädessä melko suppeiksi. Jäsenmaksun korotuksella pyrimme turvaamaan, että toiminta pystyy jatkumaan yhtä monipuolisena ja laadukkaana kuin tähän asti. Jäsenmaksu on voimassa kalenterivuoden, samoin uintikortin kuuttileimaus.

Valmennusmaksuja maksavat lisenssiuimarit (50€ syksyisin ja 50€ keväisin) sekä ilman lisenssiä uivat uimarit, jotka saavat valmentajatason valmennusta (25€ syksyisin ja 25€ keväisin). Jäsen- ja valmennusmaksuista lähetetään lasku sähköisesti myClub järjestelmän kautta.

UUDET JA VANHAT UIMARIT SEKÄ VANHEMMAT, HUOLEHTIKAA, ETTÄ HENKILÖ- JA YHTEYSTIETONNE SÄHKÖPOSTIOSOITTEINEEN ON PÄIVITETTY MYCLUB JÄRJESTELMÄÄN LAPSENNE JA / TAI OMIIN TIETOIHINNE. TÄMÄ SIKSI, ETTÄ VÄLILLÄ VOI HARJOITUKSISSA VOI SATTUA JOTAIN JA VANHEMMAT PITÄÄ SAADA KIINNI. SÄHKÖPOSTI TARVITAAN MYCLUBIN KAUTTA TULEVIA TIEDOTUKSIA VARTEN.

Syyskokous

Syyskokous pidetään 14.11. klo 18.30 alkaen uimahallin kokoushuoneessa. Syyskokouksessa käsitellään mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017, jäsenmaksujen sekä ohjaajapalkkioiden korotus, kilpailujaoston muodostaminen. Lisäksi hallitukseen valitaan kaksi uutta jäsentä (nämä on etukäteen asianomaisilta kysytty ja heidän suostumus asiaan saatu) TERVETULOA LÄMPIMÄSTI MUKAAN JA VAIKUTTAMAAN PIEKUN ASIOIHIN J

Piekufoorumi

Tämä toimintamuoto on seurassamme uutta. Piekufoorumin tarkoituksena on järjestää muutaman kerran vuodessa vanhemmille teemailtoja, jotka liittyvät lasten harrastamiseen ja siihen liittyviin teemoihin. Lisäksi Piekufoorumissa on sana vapaa. Tällöin voidaan ottaa vastaan ehdotuksia ja muutakin palautetta. Piekufoorumissa on aina hallituksen edustajia paikalla.

Ensimmäinen Piekufoorumi järjestetään syyskokouksen jälkeen eli 14.11 noin klo 19 alkaen uimahallin kokoushuoneessa. Ensimmäisen teemaillan teema on lasten liikunta ja terveelliset elämäntavat. Asiasta on kertomassa Etelä-Savon liikunnasta Kalle Husso.
Tapahtumaan voit ilmoittautua myclubissa 10.11 saakka. Tilaamme ilmoittautumisten mukaisen määrän iltapalaa tarjolle.

TERVETULOA MUKAAN KUULEMAAN TÄRKEISTÄ ASIOISTA JA OTTAMAAN KANTAA

Ystävällisin terveisin,