Kilpa-Kuutit

Kuuteissa kaksi kilpauintiryhmää.

Kilpauinti II - ryhmä on aloitteleville kilpauimareille tai uimareille, jotka harjoittelevat samantasoisesti ilman kilpailutavoitteita. Ryhmään siirrytään tekniikkaryhmistä taitojen ja motivaation ollessa riittävän hyvät. Eri uintitekniikoiden harjoittelu on pääasia uimareille, mutta myös harjoittelumäärät lisääntyvät taitojen karttuessa. Nuorempien Kilpauinti II - ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin. Lisäksi perjantaisin ja sunnuntaisin mahdollisuus harjoitella vanhempien kilpureiden mukana.

Ryhmää valmentaa Minna Kettunen

Kilpauinti I - ryhmällä on yhteiset harjoitukset maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Ryhmän tavoitteena on harjoitella motivoituneesti ja tavoitteellisesti, jota kautta saavutetetaan ennätysparannuksia.

Ryhmää  valmentaa Juha Hjelt.

Valmentajat laativat ryhmilleen niin harjoitus- kuin kilpailuohjelmankin. Valmentajan kanssa on syytä yhdessä päättää myös kilpailuissa uitavat lajit. Yhteyttä voi ottaa, jos jokin asia vaivaa tai ihan muuten vaan.

Kilpauimareiden tavoitteet

Tärkeimpänä ajatuksena on saada uintiharrastus säilymään lapsuudesta, läpi nuoruuden, aina aikuisikään saakka. Uinti yksinään on yksipuolista harjoittelua keholle, mutta pyrimme monipuolisella harjoittelulla kehittämään uimaria kokonaisvaltaisesti. Eriaikainen kehitys ja erilainen motivaatio harjoitteluun luovat uimareiden valmennnuksella haasteita. Jokaisella uimarille on oma polkunsa, jota valmentaja tukee omalla ammatitaidollaan.