Kilpailumatkat ja leirit

Kilparyhmät laativat itselleen kilpailukalenterin. Johtokunta on kauden alussa nimennyt kilpailut, joihin seura maksaa kilpailijan startit. Johtokunta nimeää kaudelle myös 1-2 kilpailua, joihin lähdetään koko seuranvoimin, isolla porukalla. Kilpailijat ovat myöskin vapaita edustamaan Kuutteja kilpailuissa, joita johtokunta ei ole kilpailukalenteriin kirjannut, mutta tällöin kilpailija vastaa itse starttimaksuista.

Seura pyrkii osallistumaan kilpailijoiden osalta pitkien matkojen päähän tehtävien kisojen majoituskustannuksiin, mutta johtokunta tekee asiasta päätökset erikseen.

Kilpailumatkojen osalta olemme noudattaneet seuraavaa käytäntöä. Kilpailuihin kuljetaan kimppakyydeillä ja toivottavaa olisi, että kuskit vaihtuisivat kilpailuittain. Kyytiläiset maksavat kuskille bensarahaa niin, että lyhyeen matkaan bensaraha on 5€ ja pitkään matkaan (yli 100 km) 10€. Vanhemmat huolehtivat kilpailijoille bensarahan matkalle mukaan ja kilpailijat taas huolehtivat rahan kuskille, ettei kuskien tarvitse erikseen rahoja kysellä. Jokainen voi kisareissut kulkea myös omilla kyydeillä näin halutessaan.

Leirien osalta myöskin johtokunta tekee erillispäätöksen leirikohtaisesti siitä, mikä on omavastuu ja millä summalla seura osallistuu kustannuksiin.