Kilpailuohjeet

Kilpailuihin lähdettäessä huomioitavaa:

• Uimarilla tulee olla Blue Card- lisenssi osallistuakseen kisoihin. Tämän voi ostaa uimaliiton sivuilta: http://www.uimaliitto.fi/liitto/bluecard-lisenssi/
  • Kilpailuissa uitavat lajit tulee ilmoittaa vähintään viikkoa ennen valmentajalle, joka syöttää lajit Octo-nimiseen uimaliiton ohjelmaan (poikkeuksena SM-tason kisat, joihin 1,5 vko ennen).
  • Tämän jälkeen ei ole enää mahdollista ottaa lisää lajeja tai perua osallistumistaan muuta kuin sairastumisen takia. Muissa tapauksissa seura laskuttaa uimarilta turhaan ilmoitetut starttimaksut.
  • Kilpailumatkat teemme kimppakyytiperiaatteella, jossa uimari itse maksaa kyytinsä kuskille (5€ / 10€ yli 100km)
  • Kerran kaudessa olemme lähteneet bussilla kisoihin. Pääsääntönä on, että kaikki uimarit tulevat bussiin.
  • Uimaliiton pääkilpailujen osalta uimarin peruutus on mahdollista vain esittämällä lääkärintodistus. Muuten seura joutuu maksamaan kolminkertaisen starttimaksun (n. 30 euroa)

Kilpailuihin uimari tarvitsee pääsääntöisesti mukaan:

• Uikkarit (muutama kappale (jos on), jotta voi vaihtaa kuivat)
  • Lakki, lasit, pyyhe
  • Verryttelypuku / shortsit / t-paita
  • Allastossut tai lenkkarit
  • Evästä ja juomapullo
  • Rahaa paluumatkan mahdollista ruokailua varten

Pieksän Kuuttien uimarit sitoutuvat päihteettömyyteen harjoitetuksi ja kilpailumatkoilla.