Historiikki

Aloitamme työstämään yhteisöllisellä kirjoittamisella Pieksän Kuuttien lyhyttä historiikkia. Seuramme on pieni ja yhteisöllisyys on ollut kantavia voimia toiminnassamme. Seuran historia on meidän yhteisiä kokemuksia ja muistoja, jotka ovat nyt tärkeitä kerätä talteen tulevia kuutteja varten.

Seuratoimijat pyrkivät asiakirjoista keräämään faktatietoja menneiltä vuosilta, kuten perustamistiedot, puheenjohtajien nimet, jäsenmäärät.

Muilta seuran jäseniltä toivomme kokemuksia ja tarinoita heti viime vuosilta ja erityisesti 10-20 vuoden takaa. Vanhojen seuratoimijoiden haastattelu olisi kultaakin kalliimpaa.

Valmiin ulkoasun tekeminen ja editointi annetaan ammattilaisen tehtäväksi, jotta kokonaisuus oli kattava ja selkeä luettavaksi.

Tekstiä pääsee kirjoittamaan ja lukemaan linkin kautta

Pieksän Kuuttien historiikki

Tässä vaiheessa jo suuri kiitos kaikille Pieksän Kuuttien entisille ja nykyisille jäsenille!