Vanhemmille

Toimiakseen seura tarvitsee vahvan joukon toimivia vanhempia. Kuuteissa pyrimme tarjoamaan toimintaan koko perheelle eli myös vanhemmat ovat tervetulleita mukaan seuran toimintaan. Jokaisella aktiivisesti seuran toimintaan osallistuvalla nuoren uimarin vanhemmalla on mahdollisuus tulla uimaan aina seuran vuorolla kun oma uimari on altaassa.

Tiedotamme seuran toiminnasta seuran nettisivuilla, ilmoitustaululla ja facebookissa. Lisäksi järjestämme vanhemmille info/vanhempainillan toimintakauden alussa elokuussa ja tammikuussa. Uimarin mukana toimitamme kotiin myös Kuutti- postin kaksi kertaa vuodessa.

Toivomme vanhempien aina silloin tällöin piipahtavan myös uimahallin puolella lasta harjoituksiin tuodessaan, näin varmistuu se, että tieto kulkee kaikille.

Toivomme, että uimarit tulevat harjoituksiin ajoissa ja asianmukaisesti varustautuneena. Mikäli uimari joutuu jäämään pois harjoituksista olisi siitä ihan hyvä ilmoittaa ryhmän ohjaajalle tekstiviestillä. Mikäli harjoituksissa esiintyy väärinkäytöksiä on niistäkin syytä ilmoittaa ohjaajalle ja saattaa asiat tietoon ja eteenpäin vietäviksi. Myös kaikenlaiset kehittämisideat ovat tervetulleita.

Seura tarvitsee myöskin toimiakseen varoja ja seuran varainhankinnasta löytyy tietoa myös seuran nettisivuilta. Olisi mukavaa jos kaikki vanhemmat pääsisivät kantamaan kortensa kekoon ja vastuu näin jakaantuisi laajemmalle porukalle.

Seura järjestää vuosittain myös koko perheelle suunnattua toimintaa retkien ja tapahtumien muodossa. Niistäkin tiedotetaan seuran sivuilla.